Categorii
Uncategorised

4 sfaturi pentru fotografii de profil pentru media

Trăim în mediul online de mult timp. Citim și urmărim știri, folosim rețelele sociale, facem apeluri telefonice etc. Vedem o mulțime de fotografii pe care le evaluăm. Creăm o imagine a oamenilor pe care nu îi cunoaștem.

Fotografia ca unealtă pentru construirea unui brand personal

Cu fotografii bine selectate, vă puteți îmbunătăți profilul profesional. Investiți timp și atenție cu această formă de comunicare vizuală care poate „adăuga încă câteva puncte”.

  1. Arătați-vă fața

Ca fotografie principală, utilizați cea în care vi se vede intreaga față. Fotografia de profil trebuie să fie simplă, discretă și profesională.

2. Fundal natural și simplu

Fundalul selectat poate îmbunătăți și fotografia. Dacă vrei să păreți de încredere, folosiți fundalul natural în care vă aflați. De exemplu, dacă lucrați ca oftalmolog, pregătiți fotografii direct din cabinet, folosiți recuzita pe care o aveți la îndemână – instrumentele medicale de exemplu. Dacă doriți să arătați mai puțin formal, utilizați un fundal simplu, care nu va deranja. Nu uitați să alegeți haine potrivite, ideal contrastante, care nu vor dispărea în fotografie.

3. Cu sau fără zâmbet

Aveți mai multe tipuri de fotografii în profilul dvs. Un zâmbet blând vă va ajuta să arătați mai simpatic și mai plăcut. Dar fiți atent. Un zâmbet nu se potrivește întotdeauna. Vă recomandăm să încărcați fotografii cu sau fără zâmbet. Jurnalistul va alege o fotografie care să se potrivească articolului său.

4. Ce format este potrivit?

Profitați de ocazie pentru a încărca mai multe poze, astfel încât jurnalistul să poată alege exact ce are nevoie. Pregătiți o fotografie atât în ​​portret, cât și în peisaj. Un profil simplu și o fotografie din practică. Încărcați fotografii la rezoluția originală înaltă.

Sfatul nostru: folosiți un fotograf profesionist

Dacă îți încredințezi promovarea vizuală unor profesioniști, vei primi materiale de calitate pe care le poți folosi timp de câțiva ani. Pregătiți mai multe tipuri de haine pentru fotografie, schimbați fundalul și încercați fotografii cu sau fără zâmbet. Faceți o fotografie a întregului, dar și a detaliului.

Află mai multe si încearcă serviciul nostru gratuit care conectează jurnaliștii cu sursele.

Sunt jurnalist

Căutați o sursă de calitate pentru următorul dvs. articol?

Serviciu GRATUIT * pentru jurnaliștii și bloggerii aflați in căutarea unor surse de informare și citate de încredere.

*

Sunt o sursă

Căutați o modalitate de a obține publicitate în mass-media?

Serviciu GRATUIT * pentru experții și companiile care doresc publicitate în mass media.

*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *