Categorii
Uncategorised

An nou, noi planuri și noi obiective

Anul trecut a fost pentru Publito.ro un an cu multe reușite. S-a extins în România și a început să conecteze jurnaliștii cu sursele.

La fel ca și în viață, peste tot trebuie să ne debarasăm de lucrurile care trec și să primim cu brațele deschise noi provocări.

Astfel, Publito.ro dorește să împărtășească scopurile și obiectivele alocate noului an, dar și mulțumiri celui precedent.

  1. Anul trecut

Pentru noi anul trecut a fost unul plin. Ne-am extins, ne-am mărit echipa și am reușit să ne construim o comunitate cât mai frumoasă. Mulțumim tuturor pentru implicare și le mulțumim experților și jurnaliștilor pentru înregistrarea pe site-ul nostru.

2. Planul nostru

Chiar dacă anul trecut a reprezentat un succes, noi suntem de părere că „mereu se poate mai bine”. Astfel, ne propunem o listă cu planuri și obiective pentru noul an care deja a început.

3. Extindere

Publito.ro în prezent are peste 300 de persoane înregistrate, fie experți fie jurnaliști. Scopul nostru este să creștem acest număr și să conectăm cât mai mulți jurnaliști cu cât mai multe surse.

4. Siguranță

Dorim să asigurăm pe toată lumea că Publito.ro este o platformă sigură pentru oricine se înregistrează. Punem preț pe siguranța fiecărei persoane și ne dorim ca toată lumea să se simtă în largul lor atunci când navighează pe site.

5. Rețele de socializare

Știm cât de importantă este comunicarea pentru oameni. Este liniștitor când simți că poți vedea oamenii din spatele Publito și că poți comunica ș interacționa cu ei. Astfel, ne propunem să ne extindem și să creștem cât mai mult pe rețele de socializare pentru a ne crea o comunitate frumoasă.

6. Apel

Dacă sunteți înregistrat pe platforma noastră înseamnă că puteți fi familiar cu conceptul de „apel”. Provine din engleză „call out” și este un termen care definește solicitarea jurnalistului către sure (experți), prin care cere ajutor. Când un jurnalist lucrează la un articol, deseori are nevoie de un citat sau de o citare de la un expert (sursă). Call out-ul este rezumatul acelei solicitări pe care noi o distribuim către surse relevante. Astfel, scopul nostru este a a avea cât mi multe apeluri pe platformă pentru a-i ajuta pe jurnaliști și pentru a oferi vizibilitate surselor.

Să înceapă noul an!

Află mai multe si încearcă serviciul nostru gratuit care conectează jurnaliștii cu sursele.

Sunt jurnalist

Căutați o sursă de calitate pentru următorul dvs. articol?

Serviciu GRATUIT * pentru jurnaliștii și bloggerii aflați in căutarea unor surse de informare și citate de încredere.

*

Sunt o sursă

Căutați o modalitate de a obține publicitate în mass-media?

Serviciu GRATUIT * pentru experții și companiile care doresc publicitate în mass media.

*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *