Categorii
Uncategorised

Cât de importantă e social media?

În zilele noastre social media este peste tot. Chit că e vorba de adolescenți, tineri sau adulți, dacă mergi pe stradă și alegi la întâmplare o persoană, cu siguranță și ei au măcar un cont pe o rețea de socializare. (Spoiler: probabil pe Instagram).

Am ales să discut puțin și cât se poate de pe scurt despre cât de importante sunt aceste rețele de socializare pentru business-ul tău și cum le poți folosi într-un mod inteligent și eficient.

1. Recunoaștere

Atunci când deții o companie sau un „small business” este vital să îți creezi o pagină de socializare. Nu doar pentru a putea posta poze drăguțe cu produsele sau serviciile tale ci și pentru a oferi încredere consumatorului tău. Exiști, ești un business real, care își ține promisiunile și care oferă deschidere față de clienți.

2. Creștere

Astăzi, rețelele de socializare sunt cel mai folosit tool pentru creșterea afacerilor. Prin postări tu poți să îți prezinți afacerea, să îi faci reclamă, să îți descrii serviciile/produsele oferite, să faci give-away, să faci colaborări și multe altele. Prin toate aceste moduri, nu doar îți crești reach-ul, ci îți poți crește câștigurile foarte simplu și rapid.

3. Socializare

Ultima dar nu cea din urmă este socializarea. Menținerea unei comunicări directe este cel mai important aspect. Trebuie să îți cunoști publicul țintă, să îi înțelegi tendințele și să îi oferi răspunsuri. Prin această socializare se creează o legătură între tine, businessul tău și publicul tău.

Acestea au fost 3 motive pentru care rețelele de socializare pot fi benefice!

Află mai multe si încearcă serviciul nostru gratuit care conectează jurnaliștii cu sursele.

Sunt jurnalist

Căutați o sursă de calitate pentru următorul dvs. articol?

Serviciu GRATUIT * pentru jurnaliștii și bloggerii aflați in căutarea unor surse de informare și citate de încredere.

*

Sunt o sursă

Căutați o modalitate de a obține publicitate în mass-media?

Serviciu GRATUIT * pentru experții și companiile care doresc publicitate în mass media.

*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *