Categorii
Uncategorised

Fii inspirat! Sugestii de la experți au fost adăugate pe aplicația Publito

O nouă opțiune a fost adăugată pe aplicația Publito. Ai vreun subiect despre care ai vrea să vorbești sau ai vrea să auzi din media? Adaugă-ți ideile tale în aplicație, care mai apoi vor fi prezentate automat jurnaliștilor înregistrați.

De ce să scrii sugestii?

Chiar și jurnaliștii se uită deseori la subiecte ce ar putea interesa publicul. Articole interesante pot fi create chiar la inițiativa ta. În acest fel, media are o șansă în plus de a primi povești reale, știri despre știință și tehnologie, proiecte de succes, probleme care au nevoie de soluții etc. Este alegerea ta. Știi vreun subiect interesant de care ar fi jurnaliștii interesați? Îți poți adăuga sugestiile prin logarea pe profilul tău. În partea stangă vei găsi secțiunea Sugestii pentru jurnaliști.

SFATUL NOSTRU: Jurnaliștii caută de obicei subiecte cât mai specifice pentru articolele lor. Fii cât mai precis, adaugă-ți experiențele, propriile opinii și observații.

De exemplu: ‘În România, producția mierii a scăzut cu până la 30% în 2020. Ce este în spatele acestui declin? Voi răspunde cu drag la această întrebare și altora similare în legătură cu producția de miere în România.’

Află mai multe si încearcă serviciul nostru gratuit care conectează jurnaliștii cu sursele.

Sunt jurnalist

Căutați o sursă de calitate pentru următorul dvs. articol?

Serviciu GRATUIT * pentru jurnaliștii și bloggerii aflați in căutarea unor surse de informare și citate de încredere.

*

Sunt o sursă

Căutați o modalitate de a obține publicitate în mass-media?

Serviciu GRATUIT * pentru experții și companiile care doresc publicitate în mass media.

*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *