Categorii
Uncategorised

Îmbunătățește-ți kit-ul media și fii atractiv pentru jurnaliști

  Munca și experiența dvs. dobândită prin practică nu trebuie lăsate în urmă. Chiar și printr-un portofoliu de calitate pe platforma noastră, puteți fi mai atractiv pentru jurnaliști și vor dori să lucreze cu dvs.
  
 Ce ar trebui să conțină un kit media personal

 După ce v-ați conectat la contul dvs., aveți opțiunea de a vă completa profilul și portofoliul avansat. După aprobarea publicației publice, puteți, de asemenea, să trimiteți formularul dvs. media completat cu atenție în afara acestei platforme.
  
 Numele tău, expertiza și câteva detalii scurte despre tine sunt o bază necesară. 


  
 În secțiunea 'Sunt expert', selectați expertiza în care lucrați.
Adăugați calificări, stagii și educație. Aceste detalii pot informa un jurnalist dacă sunteți un profesionist calificat și dacă el sau ea vă poate alege ca respondent.
  
 Kit-ul dvs. media de pe platformă va fi cartea dvs. de vizită virtuală. Prin urmare, atunci când completați aceste informații, asigurați-vă că ea conține toate informațiile importante și că toate sunt clare.

  
 Nu uitați fotografiile

 Fotografia ta este cheia construirii mărcii tale personale. Arată-ți fața și nu uita de un fundal și îmbrăcăminte potrivite. Puteți încărca mai multe fotografii în portofoliul online. Prin urmare, pregătiți altele care s-ar potrivi diferitelor subiecte - fotografie de profil, fotografie de lucru și una cu fundal neutru. Despre cum să le alegem corect, am scris pe blog 4 sfaturi utile pentru fotografiile de profil nu numai în mass-media.
  
 Referințe

 Dacă aveți deja o experiență personală cu un jurnalist sau prin portalul nostru sau altă formă, nu uitați să o adăugați la kit-ul media. De asemenea, puteți obține puncte bune de la un jurnalist pentru linkuri către articole, răspunsuri audio sau video.
   
Află mai multe si încearcă serviciul nostru gratuit care conectează jurnaliștii cu sursele.

Sunt jurnalist

Căutați o sursă de calitate pentru următorul dvs. articol?

Serviciu GRATUIT * pentru jurnaliștii și bloggerii aflați in căutarea unor surse de informare și citate de încredere.

*

Sunt o sursă

Căutați o modalitate de a obține publicitate în mass-media?

Serviciu GRATUIT * pentru experții și companiile care doresc publicitate în mass media.

*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *